Článek

???persistent.caption.title??? ???persistent.caption.value???
Clavius tčíslo: 15154
Překlad: Ergonomové v kuchyni : hotelnictví a restauratérství : souhrnná zpráva
Rozšířená anotace:
Jazyk dokumentu: fre
Ročník:
Číslo: 673
Rozsah (stránky): s. 20-30 : obr.
Název zdroje: Travail et Sécurité
Rok vydání: 2007
Publikovat na bozp-info:
Forma publikování:
Perex:
Datum publikování:
Publikováno na URL:
Připojené soubory: les ergonomes
Název: Les ergonomes en cuisine
Další názvová informace: hôtelerie-restauration : dossier
Klíčové slovo: ergonomie
Francie
kuchyně
stravování společné
Autor: Brasseur, G.
Anotace: 500 000 zaměstnanců v kuchyni je vystaveno četným profesionálním rizikům. V tomto odvětví se kvalita zaměstnání stává výzvou. V posledních letech si "ergonomický pochod" razí cestu do kuchyní. S podporou odborů a specializovaného poradního kabinetu se tato koncepce realizuje. Hlavní cíl - přizpůsobit pracoviště praxi - byl pozvednut na národní úroveň.
Bezpečnostní úroveň:
Druh: nezadáno
Odkaz na dokument (URL):
Původní znění: