???persistent.caption.title??? |
???persistent.caption.value??? |
|
Clavius tčíslo: |
15154
|
Překlad: |
Ergonomové v kuchyni : hotelnictví a restauratérství : souhrnná zpráva
|
Rozšířená anotace: |
|
Jazyk dokumentu: |
fre
|
Ročník: |
|
Číslo: |
673
|
Rozsah (stránky): |
s. 20-30 : obr.
|
Název zdroje: |
Travail et Sécurité
|
Rok vydání: |
2007
|
Publikovat na bozp-info: |
|
Forma publikování: |
|
Perex: |
|
Datum publikování: |
|
Publikováno na URL: |
|
Připojené soubory: |
les ergonomes
|
Název: |
Les ergonomes en cuisine
|
Další názvová informace: |
hôtelerie-restauration : dossier
|
Klíčové slovo: |
ergonomie
Francie
kuchyně
stravování společné
|
Autor: |
Brasseur, G.
|
Anotace: |
500 000 zaměstnanců v kuchyni je vystaveno četným profesionálním rizikům. V tomto odvětví se kvalita zaměstnání stává výzvou. V posledních letech si "ergonomický pochod" razí cestu do kuchyní. S podporou odborů a specializovaného poradního kabinetu se tato koncepce realizuje. Hlavní cíl - přizpůsobit pracoviště praxi - byl pozvednut na národní úroveň.
|
Bezpečnostní úroveň: |
|
Druh: |
nezadáno
|
Odkaz na dokument (URL): |
|
Původní znění: |
|