Prohlížeč má zakázaný Javascript. Prosím, povolte ho pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Prohlížeč má zakázané cookies. Prosím, povolte je pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Zavřít režim celé obrazovky
Název:
|
Les ergonomes en cuisine |
Další názvová informace:
|
hôtelerie-restauration : dossier |
Překlad:
|
Ergonomové v kuchyni : hotelnictví a restauratérství : souhrnná zpráva |
Autor:
|
Brasseur, G. |
Klíčové slovo:
|
ergonomie Francie kuchyně stravování společné |
Anotace:
|
500 000 zaměstnanců v kuchyni je vystaveno četným profesionálním rizikům. V tomto odvětví se kvalita zaměstnání stává výzvou. V posledních letech si "ergonomický pochod" razí cestu do kuchyní. S podporou odborů a specializovaného poradního kabinetu se tato koncepce realizuje. Hlavní cíl - přizpůsobit pracoviště praxi - byl pozvednut na národní úroveň. |
Jazyk dokumentu:
|
fre |
|
Název zdroje:
|
Travail et Sécurité |
Ročník:
|
|
Číslo:
|
673 |
Rozsah (stránky):
|
s. 20-30 : obr. |
Rok vydání:
|
2007 |
|
Publikováno na URL:
|
|
Připojené soubory:
|
les ergonomes |
|
|
|
{{'asyncop.tasklist' | i18n}}