Prohlížeč má zakázaný Javascript. Prosím, povolte ho pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Prohlížeč má zakázané cookies. Prosím, povolte je pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Zavřít režim celé obrazovky
Název:
|
Loss prevention in food industry |
Další názvová informace:
|
|
Překlad:
|
Prevence ztrát v potravinářském průmyslu |
Autor:
|
Carson, Phillip |
Klíčové slovo:
|
prevence ztrát průmysl potravinářský rizika environmentální rizika pracovní rizika zdravotní |
Anotace:
|
Potravinářský průmysl je tvořen širokou škálou činností, zahrnující 35 dílčích sektorů, např. masný a rybí zpracovatelský průmysl, mletí, krmiva, pekárny, mlékárny, cukrářství, výroba alkoholických i nealkoholických nápojů, balení potravin atd. Ve Velké Británii tvoří největší průmyslový sektor s ročním obratem 69 bilionů liber a zaměstnává přes půl milionů lidí. Článek identifikuje pracovní rizika na různorodých pracovištích z pohledu nejčastějších pracovních úrazů, zdraví při práci a environmentálních rizik. Pracovní úrazy se nejčastěji týkají těchto oblastí - ruční manipulace a muskuloskeletální obtíže, pády osob a pády z výšky, doprava na pracovišti, práce se strojními zařízeními, údery, elektrický proud, oheň a výbuchy. Z pohledu zdraví při práci hrozí nejen pracovníků, ale i návštěvníkům rizika jako je hluk, dermatitidy, astma,mikroorganismy, expozice nadměrnému teplu nebo plyn. Z oblasti environmentálních rizik jsou zmíněny především nehody týkající se znečištění vody. |
Jazyk dokumentu:
|
eng |
|
|
Publikováno na URL:
|
|
Připojené soubory:
|
loss prevention |
|
|
|
{{'asyncop.tasklist' | i18n}}