Článek

???persistent.caption.title??? ???persistent.caption.value???
Clavius tčíslo: 15008
Překlad: Kvalita vzduchu v interiéru restaurací s určenými kuřáckými místnostmi a bez nich
Rozšířená anotace:
Jazyk dokumentu: eng
Ročník: 4
Číslo: 4
Rozsah (stránky): s. 246-252 : 4 obr., 2 tab.
Název zdroje: Journal of Occupational and Environmental Hygiene
Rok vydání: 2007
Publikovat na bozp-info:
Forma publikování:
Perex:
Datum publikování:
Publikováno na URL:
Připojené soubory: indoor
Název: Indoor air quality in restaurants with and without designated smoking rooms
Další názvová informace:
Klíčové slovo: kouře
kouření
restaurace
vzduch dýchací
vzduch znečištěný
Autor:
Anotace: Byla zkoumána kvalita vzduchu ve dvou městech v Ohiu. Měřily se koncentrace CO2 a ultrajemných částic ve čtyřech restauracích s tím, že v každém městě byla 1 restaurace nekuřácká a 1 měla určenou kuřáckou místnost. Kuřácké místnosti měly vesměs nedostatečný přívod čerstvého vzduchu. V nekuřáckých prostorách kuřáckých restaurací byly naměřeny značné koncentrace ultrajemných částic tabákového dýmu.
Bezpečnostní úroveň:
Druh: nezadáno
Odkaz na dokument (URL):
Původní znění: