Prohlížeč má zakázaný Javascript. Prosím, povolte ho pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Prohlížeč má zakázané cookies. Prosím, povolte je pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Zavřít režim celé obrazovky
Název:
|
Analyse de la tenue en main des couteaux lors d´opérations de désossement dans différents secteurs de la filiére viande |
Další názvová informace:
|
|
Překlad:
|
Analýza držení nožů v ruce při vykosťování v různých sektorech závodů na zpracování masa |
Autor:
|
Claudon, L. |
Klíčové slovo:
|
manipulace ruční maso nemoci z povolání nože průmysl masný syndromy muskuloskeletální zpracování |
Anotace:
|
Studie se zaměřila na problém, jak může ovlivnit držení nože rukou při vykosťování masa v masném průmyslu ovlivňovat vznik muskuloskeletálních poruch v horních končetinách. Bylo zjištěno, že existuje velká řada variant držení nože a byly vytipovány ty, které mohou vzniku těchto poruch nejspíše zabránit. |
Jazyk dokumentu:
|
francouzský |
|
Název zdroje:
|
Travail Humain |
Ročník:
|
66 |
Číslo:
|
4 |
Rozsah (stránky):
|
s. 377-390 |
Rok vydání:
|
2003 |
|
Publikováno na URL:
|
|
Připojené soubory:
|
analyse_de_la_tenue_en_main_des_couteaux.pdf |
|
|
|
{{'asyncop.tasklist' | i18n}}