Prohlížeč má zakázaný Javascript. Prosím, povolte ho pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Prohlížeč má zakázané cookies. Prosím, povolte je pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
 
Zavřít režim celé obrazovky
Název: Vzory smluv a podání
Další názvová informace: ve věcech : práva občanského, autorského, pracovního, obchodního, rodinného, stavebního finančního a evropského a v řízení: občanském soudním (včetně konkursu), trestním, soudním právním, notářském, správním (včetně katastru) a u Evropského soudu pro lidská práva : novinka: podání adresovaná Evropskému soudnímu dvoru a Soudu prvního stupně : podle stavu k 1.1. 2005
Překlad názvu:
Autor: Holub, Milan
Klíčové slovo: právo autorské
právo evropské
právo občanské
právo obchodní
právo pracovní
právo rodinné
právo stavební
smlouvy
vzory
Anotace: Vzory smluv a podání • ve věcech práva občanského, autorského, pracovního, obchodního, rodinného, stavebního, finančního a evropského • v řízení občanském soudním (včetně konkursu), trestním, soudním správním, notářském a správním (včetně katastru) a u Evropského soudu pro lidská práva Publikace přináší aktualizované vzory smluv a podání ve věcech soukromého i veřejného práva, práva mezinárodního a evropského, a v civilním, trestním i správním řízení. Desáté vydání reflektuje stav právní úpravy k 1. květnu 2006. Novinkou tohoto vydání jsou vzory vytvořené na základě nového správního řádu. Většina vzorů je doplněna stručnými vysvětlujícími poznámkami. Nedílnou součástí knihy je elektronická verze na CD, kde jsou texty uloženy ve formátu PDF a DOC. Příručka je doplněna rozsáhlým věcným rejstříkem (anotace převzata z www.linde.cz).
Vydání: 10. aktual. a dopl. vyd.
Místo vydání: Praha
Nakladatel: Linde
Rok vydání: 2006
Země vydání: CZ
Jazyk dokumentu: cze
Název edice:
Číslo části:
Název části:
Označení svazku:
Počet stran: 1210 s. + CD
Další údaje o rozsahu: rejstř.
ISBN: 80-7201-607-5
Odkaz na dokument (URL):
Připojené soubory: Soubory ke knizevzorysml
Odborná knihovna VÚBP, Jeruzalémská 1283/9, 110 00 Praha 1, E-mail: knihovna@vubp.cz
Tento výsledek byl finančně podpořen z institucionální podpory na dlouhodobý koncepční rozvoj výzkumné organizace na léta 2018–2022 a je součástí výzkumného úkolu 05-S4-2021-VÚBP Zefektivnění vyhledávání v digitálním archivu BOZP Safe a propojení s Encyklopedií BOZP, řešeného Výzkumným ústavem bezpečnosti práce, v. v. i., v letech 2021–2022.
{{'asyncop.tasklist' | i18n}}
{{job.message}} {{job.fileName}}