Prohlížeč má zakázaný Javascript. Prosím, povolte ho pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Prohlížeč má zakázané cookies. Prosím, povolte je pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
 
Zavřít režim celé obrazovky
Název: Diacetyl emissions and airborne dust from butter flavorings used in microwave popcorn production
Další názvová informace:
Překlad: Emise diacetylu a prach v ovzduší z máslových ochucovadel používaných v mikrovlnné výrobě pražené kukuřice
Autor:
Klíčové slovo: diacetyl
dýchadla
expozice pracovníků
látky organické
prach
průmysl potravinářský
Anotace: Odběr vzorků vzduchu prováděn pro diacetyl a celkový a  dýchaný prach během mixování práškových, tekutých nebo pastových příchutí s horkým sojovým olejem. Pro výzkum možnosti expozice dýchadel práškům byl měřen prach vytvářený při různých simulovaných metodách ruční manipulace s prášky. Zjištěno, že prach je vdechovatelný a může být rizikový.
Jazyk dokumentu: eng
Název zdroje: Journal of Occupational and Environmental Hygiene
Ročník: 3
Číslo: 10
Rozsah (stránky): s. 530-535 : 3 obr., 2 tab.
Rok vydání: 2006
Publikováno na URL:
Připojené soubory: Soubory k článkudiacetyl emissions
Odborná knihovna VÚBP, Jeruzalémská 1283/9, 110 00 Praha 1, E-mail: knihovna@vubp.cz
Tento výsledek byl finančně podpořen z institucionální podpory na dlouhodobý koncepční rozvoj výzkumné organizace na léta 2018–2022 a je součástí výzkumného úkolu 05-S4-2021-VÚBP Zefektivnění vyhledávání v digitálním archivu BOZP Safe a propojení s Encyklopedií BOZP, řešeného Výzkumným ústavem bezpečnosti práce, v. v. i., v letech 2021–2022.
{{'asyncop.tasklist' | i18n}}
{{job.message}} {{job.fileName}}