Prohlížeč má zakázaný Javascript. Prosím, povolte ho pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Prohlížeč má zakázané cookies. Prosím, povolte je pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
 
Zavřít režim celé obrazovky
Název: Safety in the meatpacking industry
Další názvová informace: training methodologies, partnerships being developed to help protect workers and decrease accidents
Překlad: Bezpečnost v průmyslu zpracování a balení masa : zaškolení v metodologiích, rozvoj spolupráce pro ochranu pracovníků a snížení počtu úrazů
Autor: Naso, Markisan
Klíčové slovo: balení
bezpečnost
maso
průmysl potravinářský
spolupráce
školení
USA
zpracování
Anotace: Balení masa představuje podle Úřadu pracovní statistiky (Bureau of Labour Statistics) jedno z nejnebezpečnějších zaměstnání ve Spojených státech amerických. Řada rozdílných faktorů ovlivňuje míru zranění a onemocnění v tomto průmyslu. OSHA a Americký masný institut (American Meat Insitute) vytvořily v roce 2002 alianci, která propaguje a podporuje bezpečnost a ochranu zdraví v masném průmyslu.
Jazyk dokumentu: eng
Název zdroje: Safety+Health
Ročník:
Číslo: 2
Rozsah (stránky): s. 40-41
Rok vydání: 2006
Publikováno na URL:
Připojené soubory: Soubory k článkusafety in the meatpacking industry
Odborná knihovna VÚBP, Jeruzalémská 1283/9, 110 00 Praha 1, E-mail: knihovna@vubp.cz
Tento výsledek byl finančně podpořen z institucionální podpory na dlouhodobý koncepční rozvoj výzkumné organizace na léta 2018–2022 a je součástí výzkumného úkolu 05-S4-2021-VÚBP Zefektivnění vyhledávání v digitálním archivu BOZP Safe a propojení s Encyklopedií BOZP, řešeného Výzkumným ústavem bezpečnosti práce, v. v. i., v letech 2021–2022.
{{'asyncop.tasklist' | i18n}}
{{job.message}} {{job.fileName}}