Prohlížeč má zakázaný Javascript. Prosím, povolte ho pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Prohlížeč má zakázané cookies. Prosím, povolte je pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Zavřít režim celé obrazovky
Název:
|
Safety in the meatpacking industry |
Další názvová informace:
|
training methodologies, partnerships being developed to help protect workers and decrease accidents |
Překlad:
|
Bezpečnost v průmyslu zpracování a balení masa : zaškolení v metodologiích, rozvoj spolupráce pro ochranu pracovníků a snížení počtu úrazů |
Autor:
|
Naso, Markisan |
Klíčové slovo:
|
balení bezpečnost maso průmysl potravinářský spolupráce školení USA zpracování |
Anotace:
|
Balení masa představuje podle Úřadu pracovní statistiky (Bureau of Labour Statistics) jedno z nejnebezpečnějších zaměstnání ve Spojených státech amerických. Řada rozdílných faktorů ovlivňuje míru zranění a onemocnění v tomto průmyslu. OSHA a Americký masný institut (American Meat Insitute) vytvořily v roce 2002 alianci, která propaguje a podporuje bezpečnost a ochranu zdraví v masném průmyslu. |
Jazyk dokumentu:
|
eng |
|
Název zdroje:
|
Safety+Health |
Ročník:
|
|
Číslo:
|
2 |
Rozsah (stránky):
|
s. 40-41 |
Rok vydání:
|
2006 |
|
Publikováno na URL:
|
|
Připojené soubory:
|
safety in the meatpacking industry |
|
|
|
{{'asyncop.tasklist' | i18n}}