Prohlížeč má zakázaný Javascript. Prosím, povolte ho pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Prohlížeč má zakázané cookies. Prosím, povolte je pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
 
Zavřít režim celé obrazovky
Název: Professionaliser les savoir-faire
Další názvová informace:
Překlad: Profesionalizovat dovednosti
Autor: Chéron, C.
Klíčové slovo: jatka
nože
řezání
řezníci
zelenina
Anotace: Zásadní změna ve vedení jatek v Quimperlé vzhledem k řízení bezpečnosti práce. Společné hledání řešení se zaměstnanci. Kladný účinek na výkon. Akce "Nůž, který řeže". Budoucnost v zelinářské sféře. Zlepšení v organizaci práce.
Jazyk dokumentu: fre
Název zdroje: Travail et Sécurité
Ročník:
Číslo: 663
Rozsah (stránky): s. 28-30 : 4 obr.
Rok vydání: 2006
Publikováno na URL:
Připojené soubory: Soubory k článkuprofessionnaliser_les_savoir.pdf
Odborná knihovna VÚBP, Jeruzalémská 1283/9, 110 00 Praha 1, E-mail: knihovna@vubp.cz
Tento výsledek byl finančně podpořen z institucionální podpory na dlouhodobý koncepční rozvoj výzkumné organizace na léta 2018–2022 a je součástí výzkumného úkolu 05-S4-2021-VÚBP Zefektivnění vyhledávání v digitálním archivu BOZP Safe a propojení s Encyklopedií BOZP, řešeného Výzkumným ústavem bezpečnosti práce, v. v. i., v letech 2021–2022.
{{'asyncop.tasklist' | i18n}}
{{job.message}} {{job.fileName}}