???persistent.caption.title??? |
???persistent.caption.value??? |
|
Clavius tčíslo: |
13940
|
Překlad: |
Profesionalizovat dovednosti
|
Rozšířená anotace: |
|
Jazyk dokumentu: |
fre
|
Ročník: |
|
Číslo: |
663
|
Rozsah (stránky): |
s. 28-30 : 4 obr.
|
Název zdroje: |
Travail et Sécurité
|
Rok vydání: |
2006
|
Publikovat na bozp-info: |
|
Forma publikování: |
|
Perex: |
|
Datum publikování: |
|
Publikováno na URL: |
|
Připojené soubory: |
professionnaliser_les_savoir.pdf
|
Název: |
Professionaliser les savoir-faire
|
Další názvová informace: |
|
Klíčové slovo: |
jatka
nože
řezání
řezníci
zelenina
|
Autor: |
Chéron, C.
|
Anotace: |
Zásadní změna ve vedení jatek v Quimperlé vzhledem k řízení bezpečnosti práce. Společné hledání řešení se zaměstnanci. Kladný účinek na výkon. Akce "Nůž, který řeže". Budoucnost v zelinářské sféře. Zlepšení v organizaci práce.
|
Bezpečnostní úroveň: |
0
|
Druh: |
nezadáno
|
Odkaz na dokument (URL): |
|
Původní znění: |
|