Klíčové slovo
???persistent.caption.title???
???persistent.caption.value???
ID EBOZP:
Heslo v EBOZP:
Definice v EBOZP :
Položka:
zelenina
Popis:
Platnost:
ano
Příbuzné dokumenty:
Professionaliser les savoir-faire
Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 157/2003 Sb., kterou se stanoví požadavky pro čerstvé ovoce a čerstvou zeleninu, zpracované ovoce a zpracovanou zeleninu, suché skořápkové plody, houby, brambory a výrobky...
Potravinářské stroje - Stroje na loupání zeleniny - Bezpečnostní a hygienické požadavky
Potravinářské stroje - Stroje na krájení zeleniny - Bezpečnostní a hygienické požadavky
Commission regulation (EC) No 1998/2002 of 8 November 2002 amending Regulation (EC) No 902/2002 as regards the particulars of the inspection body
Occupational safety of farmers in the vegetable industry
Oznámení Komise o pokynech pro řešení mikrobiologických rizik u čerstvého ovoce a zeleniny v prvovýrobě prostřednictvím správné hygieny