Prohlížeč má zakázaný Javascript. Prosím, povolte ho pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Prohlížeč má zakázané cookies. Prosím, povolte je pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Uživatel:
Host
Hlavní stránka
Nápověda
Nápověda VÚBP
Nastavení
O aplikaci SAFE
?
►
stravování
Vyhledávání dokumentu
Časopisy
Články
Interní dokumenty
Klíčové slovo
Knihy
Normy
Právní předpisy
Právní předpisy EU
Výzkumné výstupy VÚBP
Výzkumné zprávy
Dokumenty VÚBP
Novinky za posledních 14 dní
Tematické dotazy
BOZP ve školách
Covid-19
Muskuloskeletální onem.
Nano
Nebezpečné látky
Průmysl 4.0
Staveniště
Zaměstnávání cizinců
Zelená ekonomika
Zavřít režim celé obrazovky
Klíčové slovo
Tisknout…
Vlastnosti
Položka:
stravování
Platnost:
ano
Heslo v EBOZP:
Definice v EBOZP :
Příbuzné dokumenty:
Étude du rythme veille sommeil, de l´activité motrice générale et du comportement alimentaire de travailleurs postés obéses
Bezpečnost elektrických spotřebičů pro domácnost a podobné účely - Část 2: Zvláštní požadavky pro elektrické mycí dřezy pro podniky veřejného stravování
Bezpečnost elektrických spotřebičů pro domácnost a podobné účely - Část 2: Zvláštní požadavky pro elektrické vodní lázně pro podniky veřejného stravování
Bezpečnost elektrických spotřebičů pro domácnost a podobné účely - Část 2: Zvláštní požadavky pro elektrické mycí stroje pro podniky veřejného stravování
Bezpečnost elektrických spotřebičů pro domácnost a podobné účely - Část 2: Zvláštní požadavky pro elektrické kuchyňské stroje pro podniky veřejného stravování
Bezpečnost elektrických spotřebičů pro domácnost a podobné účely - Část 2: Zvláštní požadavky pro elektrické ponorné smažiče pro podniky veřejného stravování
Bezpečnost elektrických spotřebičů pro domácnost a podobné účely - Část 2: Zvláštní požadavky pro elektrické opékače a kontaktní grily pro podniky veřejného stravování
Spotřebiče plynných paliv pro provozy společného stravování - Část 1: Všeobecné požadavky na bezpečnost
Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 137/2004 Sb., o hygienických požadavcích na stravovací služby a o zásadách osobní a provozní hygieny při činnostech epidemiologicky závažných
Stay safe in the kitchen
Hygiena - 2006/03-04
International Journal of Occupational Safety and Ergonomics - 2007/03
Hygiena - 2007/03
Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 84/2005 Sb., o nákladech na závodní stravování a jejich úhradě v příspěvkových organizacích zřízených územními samosprávnými celky, ve znění vyhlášky č. 94/2006 Sb.
Celoslovenské previerky BOZP v hoteloch, reštauráciách a stravovacích zariadeniach
Bezpečná práca - 2008/04
Riadenie psychosociálnych rizík v odvetví hotelov, reštaurácií a stravovacích služieb
Protecting workers in hotels, restaurants and catering
Rizika BOZP v odvětví HORECA
Základní zásady bezpečnosti práce v obchodu a veřejném stravování
Práce a zdraví - 2009/01
Roční program kontrolních akcí SÚIP
Personál - 2009/11
Prevence, relaxace, strava podle semaforu - tak pečují o zaměstnance TPCA
Vyhláška o stanovení výše základních sazeb zahraničního stravného pro rok 2011 ZRUŠENO
Innovative solutions to safety and health risks in the construction, healthcare and HORECA sectors
Protecting workers in hotels, restaurants and catering
Vyhláška o změně sazby základní náhrady za používání silničních motorových vozidel a stravného a o stanovení průměrné ceny pohonných hmot pro účely poskytování cestovních náhrad ZRUŠENO
Cesta zaměstnance ze stravovacího zařízení a pracovní úraz
Bezpečnost práce při provozování ubytovacích a stravovacích služeb
Vyhláška o školním stravování
Bezpečnost a hygiena práce v závodním a veřejném stravování a v obchodě
Effect of restaurant types on compensation claims for work-related musculoskeletal disorders in France
Podpora kvalitního stravování zaměstnanců je investice, která se vyplatí
The association of work stress and night work with nutrient intake
The mediating role of sleep, physical activity, and diet in the association between shift work and respiratory infections
COVID-19 and mental health of food retail, food service, and hospitality workers
Bezpečnost a hygiena práce - 2023/11
BOZP v odvětví ubytování, stravování a pohostinství
Relationships among meal time, break time and workplace characteristics of nurses who work day, evening and night shifts
Oblíbené
Historie
stravování
vztahy mezilidské
Správné skladování chemikál...
Le travail ? la chaîne fait...
Právní úprava BOZP v novém ...
Elektrické ruční nářadí - Č...
Pracovní
Vyhledat všechny
{{'asyncop.tasklist' | i18n}}
{{job.message}}
{{job.fileName}}