Prohlížeč má zakázaný Javascript. Prosím, povolte ho pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Prohlížeč má zakázané cookies. Prosím, povolte je pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
 
Zavřít režim celé obrazovky
Položka: stravování
Platnost: ano
Heslo v EBOZP:
Definice v EBOZP :
Příbuzné dokumenty: Dokumenty VÚBP Étude du rythme veille sommeil, de l´activité motrice générale et du comportement alimentaire de travailleurs postés obéses
Dokumenty VÚBP Bezpečnost elektrických spotřebičů pro domácnost a podobné účely - Část 2: Zvláštní požadavky pro elektrické mycí dřezy pro podniky veřejného stravování
Dokumenty VÚBP Bezpečnost elektrických spotřebičů pro domácnost a podobné účely - Část 2: Zvláštní požadavky pro elektrické vodní lázně pro podniky veřejného stravování
Dokumenty VÚBP Bezpečnost elektrických spotřebičů pro domácnost a podobné účely - Část 2: Zvláštní požadavky pro elektrické mycí stroje pro podniky veřejného stravování
Dokumenty VÚBP Bezpečnost elektrických spotřebičů pro domácnost a podobné účely - Část 2: Zvláštní požadavky pro elektrické kuchyňské stroje pro podniky veřejného stravování
Dokumenty VÚBP Bezpečnost elektrických spotřebičů pro domácnost a podobné účely - Část 2: Zvláštní požadavky pro elektrické ponorné smažiče pro podniky veřejného stravování
Dokumenty VÚBP Bezpečnost elektrických spotřebičů pro domácnost a podobné účely - Část 2: Zvláštní požadavky pro elektrické opékače a kontaktní grily pro podniky veřejného stravování
Dokumenty VÚBP Spotřebiče plynných paliv pro provozy společného stravování - Část 1: Všeobecné požadavky na bezpečnost
Dokumenty VÚBP Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 137/2004 Sb., o hygienických požadavcích na stravovací služby a o zásadách osobní a provozní hygieny při činnostech epidemiologicky závažných
Dokumenty VÚBP Stay safe in the kitchen
Dokumenty VÚBP Hygiena - 2006/03-04
Dokumenty VÚBP International Journal of Occupational Safety and Ergonomics - 2007/03
Dokumenty VÚBP Hygiena - 2007/03
Dokumenty VÚBP Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 84/2005 Sb., o nákladech na závodní stravování a jejich úhradě v příspěvkových organizacích zřízených územními samosprávnými celky, ve znění vyhlášky č. 94/2006 Sb.
Dokumenty VÚBP Celoslovenské previerky BOZP v hoteloch, reštauráciách a stravovacích zariadeniach
Dokumenty VÚBP Bezpečná práca - 2008/04
Dokumenty VÚBP Riadenie psychosociálnych rizík v odvetví hotelov, reštaurácií a stravovacích služieb
Dokumenty VÚBP Protecting workers in hotels, restaurants and catering
Dokumenty VÚBP Rizika BOZP v odvětví HORECA
Dokumenty VÚBP Základní zásady bezpečnosti práce v obchodu a veřejném stravování
Dokumenty VÚBP Práce a zdraví - 2009/01
Dokumenty VÚBP Roční program kontrolních akcí SÚIP
Dokumenty VÚBP Personál - 2009/11
Dokumenty VÚBP Prevence, relaxace, strava podle semaforu - tak pečují o zaměstnance TPCA
Dokumenty VÚBP Vyhláška o stanovení výše základních sazeb zahraničního stravného pro rok 2011 ZRUŠENO
Dokumenty VÚBP Innovative solutions to safety and health risks in the construction, healthcare and HORECA sectors
Dokumenty VÚBP Protecting workers in hotels, restaurants and catering
Dokumenty VÚBP Vyhláška o změně sazby základní náhrady za používání silničních motorových vozidel a stravného a o stanovení průměrné ceny pohonných hmot pro účely poskytování cestovních náhrad ZRUŠENO
Dokumenty VÚBP Cesta zaměstnance ze stravovacího zařízení a pracovní úraz
Dokumenty VÚBP Bezpečnost práce při provozování ubytovacích a stravovacích služeb
Dokumenty VÚBP Vyhláška o školním stravování
Dokumenty VÚBP Bezpečnost a hygiena práce v závodním a veřejném stravování a v obchodě
Dokumenty VÚBP Effect of restaurant types on compensation claims for work-related musculoskeletal disorders in France
Dokumenty VÚBP Podpora kvalitního stravování zaměstnanců je investice, která se vyplatí
Dokumenty VÚBP The association of work stress and night work with nutrient intake
Dokumenty VÚBP The mediating role of sleep, physical activity, and diet in the association between shift work and respiratory infections
Dokumenty VÚBP COVID-19 and mental health of food retail, food service, and hospitality workers
Dokumenty VÚBP Bezpečnost a hygiena práce - 2023/11
Dokumenty VÚBP BOZP v odvětví ubytování, stravování a pohostinství
Dokumenty VÚBP Relationships among meal time, break time and workplace characteristics of nurses who work day, evening and night shifts
Odborná knihovna VÚBP, Jeruzalémská 1283/9, 110 00 Praha 1, E-mail: knihovna@vubp.cz
Tento výsledek byl finančně podpořen z institucionální podpory na dlouhodobý koncepční rozvoj výzkumné organizace na léta 2018–2022 a je součástí výzkumného úkolu 05-S4-2021-VÚBP Zefektivnění vyhledávání v digitálním archivu BOZP Safe a propojení s Encyklopedií BOZP, řešeného Výzkumným ústavem bezpečnosti práce, v. v. i., v letech 2021–2022.
{{'asyncop.tasklist' | i18n}}
{{job.message}} {{job.fileName}}