Prohlížeč má zakázaný Javascript. Prosím, povolte ho pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Prohlížeč má zakázané cookies. Prosím, povolte je pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
 
Zavřít režim celé obrazovky
Název: Opinion of the Economic and Social Committee on the ‘Proposal for a Directive of the European Parliament and of the Council amending, for the twenty-fifth time, Council Directive 76/769/EEC on the approximation of the laws, regulations and administrative provisions of the Member States relating to restrictions on the marketing and use of certain dangerous substances and preparations (substances classified as carcinogens, mutagens or substances toxic to reproduction — c/m/r)’
Překlad názvu: Posudek Ekonomické a sociální komise nanávrh nařízení Evropského parlamentu a Rady, opravený po 25., na přiblížení zákonů, pravidel a administrativy členských států vztahujících se k omezení prodeji a využívání nebezpečných látek a přípravků, jako jsou látky klasifikované jako karcinogeny nebo mutageny.
Zdrojový dokument: Official Journal of the European Communities
Číslo periodika:
Rozsah: 2 s.
Anotace: Posudek Ekonomické a sociální komise sevztahuje k návrhu Evropského parlamentu a Rady na přiblížení zákonů, pravidel a administrativy členských států, které se vztahují k omezení prodeji a využívání nebezpečných látek a přípravků, jako jsou karcinogeny nebo mutageny.
Eur-lex:
Druh: nezadáno
Klíčové slovo: EU
karcinogenita
látky nebezpečné
mutageny
prodej
využití
zákony
Jazyk dokumentu: eng
Připojené soubory:
Odborná knihovna VÚBP, Jeruzalémská 1283/9, 110 00 Praha 1, E-mail: knihovna@vubp.cz
Tento výsledek byl finančně podpořen z institucionální podpory na dlouhodobý koncepční rozvoj výzkumné organizace na léta 2018–2022 a je součástí výzkumného úkolu 05-S4-2021-VÚBP Zefektivnění vyhledávání v digitálním archivu BOZP Safe a propojení s Encyklopedií BOZP, řešeného Výzkumným ústavem bezpečnosti práce, v. v. i., v letech 2021–2022.
{{'asyncop.tasklist' | i18n}}
{{job.message}} {{job.fileName}}