Prohlížeč má zakázaný Javascript. Prosím, povolte ho pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Prohlížeč má zakázané cookies. Prosím, povolte je pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
 
Zavřít režim celé obrazovky
Název: Commission directive 2002/16/EC of 20 February 2002 on the use of certain epoxy derivatives in materials and articles intended to come into contact with foodstuffs
Překlad názvu: Směrnice Komise 2002/16/ES ze dne 20. února 2002 o používání některých epoxyderivátů v materiálech a výrobcích, které přicházejí do styku s potravinami
Zdrojový dokument: Official Journal of the European Communities
Číslo periodika:
Rozsah: 5 s.
Anotace: Směrnice se týká výrobků přicházejícíchdo styku s potravinami vyrobených z určitých epoxyderivátů. Výrobky nesmí uvolňovat jisté látky nad stanovenou hranici.
Eur-lex:
Druh: nezadáno
Klíčové slovo: EU
potraviny
výrobky
Jazyk dokumentu: eng
Připojené soubory:
Odborná knihovna VÚBP, Jeruzalémská 1283/9, 110 00 Praha 1, E-mail: knihovna@vubp.cz
Tento výsledek byl finančně podpořen z institucionální podpory na dlouhodobý koncepční rozvoj výzkumné organizace na léta 2018–2022 a je součástí výzkumného úkolu 05-S4-2021-VÚBP Zefektivnění vyhledávání v digitálním archivu BOZP Safe a propojení s Encyklopedií BOZP, řešeného Výzkumným ústavem bezpečnosti práce, v. v. i., v letech 2021–2022.
{{'asyncop.tasklist' | i18n}}
{{job.message}} {{job.fileName}}