Prohlížeč má zakázaný Javascript. Prosím, povolte ho pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Prohlížeč má zakázané cookies. Prosím, povolte je pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
 
Zavřít režim celé obrazovky
Název: Transformation des produits céréaliers dans les meuneries
Další názvová informace: prévention des risques d'explosion
Překlad: Zpracování obilných produktů v mlýnech: prevence rizika výbuchu
Autor: Janés, Agnés
Klíčové slovo: prach organický
obilí
zpracování
mlýny
výbuchy
rizika
prevence rizik
opatření preventivní
Anotace: Článek seznamuje se studií zaměřenou na charakterizaci a snížení rizik spojených s organickým prachem v mlýnech na mouku. Podává přehled o rizicích výbuchu (Atex) v tomto odvětví činnosti a o hlavních preventivních opatřeních, která je třeba zavést.
Jazyk dokumentu: fre
Název zdroje: Hygiéne et Sécurité du Travail
Ročník:
Číslo: 277
Rozsah (stránky): 76-86
Rok vydání: 2024
Publikováno na URL:
Připojené soubory: Soubory k článkuTransformation des produits céréaliers
Odborná knihovna BOZP, Jeruzalémská 1283/9, 110 00 Praha 1, E-mail: knihovna@rilsa.cz
Tento výsledek byl finančně podpořen z institucionální podpory na dlouhodobý koncepční rozvoj výzkumné organizace na léta 2018–2022 a je součástí výzkumného úkolu 05-S4-2021-VÚBP Zefektivnění vyhledávání v digitálním archivu BOZP Safe a propojení s Encyklopedií BOZP, řešeného Výzkumným ústavem bezpečnosti práce, v. v. i., v letech 2021–2022.
{{'asyncop.tasklist' | i18n}}
{{job.message}} {{job.fileName}}