Prohlížeč má zakázaný Javascript. Prosím, povolte ho pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Prohlížeč má zakázané cookies. Prosím, povolte je pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
 
Zavřít režim celé obrazovky
Název: 16e journée nationale de l’AFISST
Další názvová informace: comment concilier les attentes de nos gouvernances, de nos adhérents et des intervenants en lien avec la certification?
Překlad: 16. národní den Francouzské asociace pracovníků prevence pracovních rizik ve službách prevence a ochrany zdraví při práci: jak můžeme sladit očekávání našich řídicích orgánů, našich členů a zúčastněných stran v oblasti certifikace? Paříž, 28. listopadu
2023
Autor: Lebéhot, M.
Klíčové slovo: služby pracovnělékařské
služby preventivní
certifikace
konference
Francie
Anotace: Tématem tohoto národního dne Francouzské asociace pracovníků prevence pracovních rizik ve službách prevence a ochrany zdraví při práci (Association française des Intervenants en prévention des risques professionnels de services de prévention et de santé au travail, AFISST) byla otázka slaďování očekávání vlád, členů a zúčastněných stran ve vztahu k certifikaci. Mezipodnikové pracovnělékařské a preventivní služby (SPSTI) se zavázaly k neustálému zlepšování, zejména pokud jde o kvalitu, sledovatelnost a hodnocení. Certifikace AFNOR SPEC 2217 zajišťuje, že celá škála služeb poskytovaných SPSTI, podložená základní nabídkou definovanou zákonem, je prováděna efektivně. Za tímto účelem jsou zde prezentovány nástroje zahrnující akce na pracovišti nebo primární prevenci, aktualizaci podnikových záznamů a organizaci v projektovém režimu.
Jazyk dokumentu: fre
Název zdroje: Références en Santé au Travail
Ročník:
Číslo: 177
Rozsah (stránky): 99-107
Rok vydání: 2024
Publikováno na URL:
Připojené soubory: Soubory k článku16e journée nationale de l'AFISST
Odborná knihovna VÚBP, Jeruzalémská 1283/9, 110 00 Praha 1, E-mail: knihovna@vubp.cz
Tento výsledek byl finančně podpořen z institucionální podpory na dlouhodobý koncepční rozvoj výzkumné organizace na léta 2018–2022 a je součástí výzkumného úkolu 05-S4-2021-VÚBP Zefektivnění vyhledávání v digitálním archivu BOZP Safe a propojení s Encyklopedií BOZP, řešeného Výzkumným ústavem bezpečnosti práce, v. v. i., v letech 2021–2022.
{{'asyncop.tasklist' | i18n}}
{{job.message}} {{job.fileName}}