Prohlížeč má zakázaný Javascript. Prosím, povolte ho pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Prohlížeč má zakázané cookies. Prosím, povolte je pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
 
Zavřít režim celé obrazovky
Číslo projektu: 03-S4-2023-VUBP
Období: 1/2023 - 12/2025
Poskytovatel : Ministerstvo práce a sociálních věcí
Název: Předávání informací v oblasti BOZP, krizového řízení a ochrany obyvatelstva pro širokou veřejnost prostřednictvím technologických trendů
Popis: Výzkumný úkol cílí na vytvoření komunikační platformy poskytující profesionálně cílenou a?snadno dostupnou informační podporu, která reflektuje potřeby cílových skupin a?motivuje k?jejímu využití. Jeho cílem je tedy holisticky obohatit problematiku BOZP tak, aby ve svém komplexu poskytovala ucelené informace pro odbornou veřejnost, zaměstnance i?zaměstnavatele. Je třeba, aby zaměstnanci reflektovali nezbytnost připravenosti na krize, mimořádné události či požární rizika, jak ostatně ukazuje i současná realita.  Záměrem bude prezentování aktuálních témat týkajících se daných oblastí široké veřejnosti ve srozumitelné a zajímavé formě a zvýšit zájem a povědomí o důležitých tématech.
Platnost: ano
Výzkumné výstupy: Výzkumné výstupy VÚBP Informační zdroje pro oblast BOZP
Výzkumné výstupy VÚBP Komunikace oborových informací
Výzkumné výstupy VÚBP Efektivní komunikace a BOZP
Výzkumné výstupy VÚBP Kultura bezpečnosti
Odborná knihovna VÚBP, Jeruzalémská 1283/9, 110 00 Praha 1, E-mail: knihovna@vubp.cz
Tento výsledek byl finančně podpořen z institucionální podpory na dlouhodobý koncepční rozvoj výzkumné organizace na léta 2018–2022 a je součástí výzkumného úkolu 05-S4-2021-VÚBP Zefektivnění vyhledávání v digitálním archivu BOZP Safe a propojení s Encyklopedií BOZP, řešeného Výzkumným ústavem bezpečnosti práce, v. v. i., v letech 2021–2022.
{{'asyncop.tasklist' | i18n}}
{{job.message}} {{job.fileName}}