???persistent.caption.title??? |
???persistent.caption.value??? |
|
Clavius tčíslo: |
57901
|
Překlad: |
Expozice psylliu: nové riziko pro pracovníky v potravinářském průmyslu
|
Rozšířená anotace: |
|
Jazyk dokumentu: |
fr
|
Ročník: |
|
Číslo: |
174
|
Rozsah (stránky): |
5-6
|
Název zdroje: |
Références en Santé au Travail
|
Rok vydání: |
2023
|
Publikovat na bozp-info: |
|
Forma publikování: |
|
Perex: |
|
Datum publikování: |
|
Publikováno na URL: |
|
Připojené soubory: |
L'exposition au psyllium
|
Název: |
L'exposition au psyllium
|
Další názvová informace: |
un risque nouveau pour les travailleurs de l'industrie agroalimentaire
|
Klíčové slovo: |
psyllium
rizika
potravinářství
|
Autor: |
Ougier, Eva
|
Anotace: |
Psyllium je dobře známým alergenem ve farmaceutickém průmyslu, ale jeho rostoucí používání v potravinářském průmyslu znásobuje rizika senzibilizace.
|
Bezpečnostní úroveň: |
|
Druh: |
nezadáno
|
Odkaz na dokument (URL): |
|
Původní znění: |
|