Článek

???persistent.caption.title??? ???persistent.caption.value???
Clavius tčíslo: 57901
Překlad: Expozice psylliu: nové riziko pro pracovníky v potravinářském průmyslu
Rozšířená anotace:
Jazyk dokumentu: fr
Ročník:
Číslo: 174
Rozsah (stránky): 5-6
Název zdroje: Références en Santé au Travail
Rok vydání: 2023
Publikovat na bozp-info:
Forma publikování:
Perex:
Datum publikování:
Publikováno na URL:
Připojené soubory: L'exposition au psyllium
Název: L'exposition au psyllium
Další názvová informace: un risque nouveau pour les travailleurs de l'industrie agroalimentaire
Klíčové slovo: psyllium
rizika
potravinářství
Autor: Ougier, Eva
Anotace: Psyllium je dobře známým alergenem ve farmaceutickém průmyslu, ale jeho rostoucí používání v potravinářském průmyslu znásobuje rizika senzibilizace.
Bezpečnostní úroveň:
Druh: nezadáno
Odkaz na dokument (URL):
Původní znění: