Prohlížeč má zakázaný Javascript. Prosím, povolte ho pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Prohlížeč má zakázané cookies. Prosím, povolte je pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Zavřít režim celé obrazovky
Název:
|
L'exposition au psyllium |
Další názvová informace:
|
un risque nouveau pour les travailleurs de l'industrie agroalimentaire |
Překlad:
|
Expozice psylliu: nové riziko pro pracovníky v potravinářském průmyslu |
Autor:
|
Ougier, Eva |
Klíčové slovo:
|
psyllium rizika potravinářství |
Anotace:
|
Psyllium je dobře známým alergenem ve farmaceutickém průmyslu, ale jeho rostoucí používání v potravinářském průmyslu znásobuje rizika senzibilizace. |
Jazyk dokumentu:
|
fr |
|
|
Publikováno na URL:
|
|
Připojené soubory:
|
L'exposition au psyllium |
|
|
|
{{'asyncop.tasklist' | i18n}}