Prohlížeč má zakázaný Javascript. Prosím, povolte ho pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Prohlížeč má zakázané cookies. Prosím, povolte je pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
 
Zavřít režim celé obrazovky
Název: L'exposition au psyllium
Další názvová informace: un risque nouveau pour les travailleurs de l'industrie agroalimentaire
Překlad: Expozice psylliu: nové riziko pro pracovníky v potravinářském průmyslu
Autor: Ougier, Eva
Klíčové slovo: psyllium
rizika
potravinářství
Anotace: Psyllium je dobře známým alergenem ve farmaceutickém průmyslu, ale jeho rostoucí používání v potravinářském průmyslu znásobuje rizika senzibilizace.
Jazyk dokumentu: fr
Název zdroje: Références en Santé au Travail
Ročník:
Číslo: 174
Rozsah (stránky): 5-6
Rok vydání: 2023
Publikováno na URL:
Připojené soubory: Soubory k článkuL'exposition au psyllium
Odborná knihovna VÚBP, Jeruzalémská 1283/9, 110 00 Praha 1, E-mail: knihovna@vubp.cz
Tento výsledek byl finančně podpořen z institucionální podpory na dlouhodobý koncepční rozvoj výzkumné organizace na léta 2018–2022 a je součástí výzkumného úkolu 05-S4-2021-VÚBP Zefektivnění vyhledávání v digitálním archivu BOZP Safe a propojení s Encyklopedií BOZP, řešeného Výzkumným ústavem bezpečnosti práce, v. v. i., v letech 2021–2022.
{{'asyncop.tasklist' | i18n}}
{{job.message}} {{job.fileName}}