Prohlížeč má zakázaný Javascript. Prosím, povolte ho pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Prohlížeč má zakázané cookies. Prosím, povolte je pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
 
Zavřít režim celé obrazovky
Název: Komplexní snižování rizik katastrof epidemiologického, přírodního a technického charakteru budováním resilience na lokální úrovni
Podnázev: souhrnná výzkumná zpráva
Název a podnázev v AJ: Comprehensive risk reduction of epidemiological, natural and technical disasters by building resilience at the local level: summary research report
Autor: Koloničný, Jan
Danihelka, Pavel
Schreiberová, Lenka
Kempný, Kamil
Brumarová, Lenka
Čáp, Petr
Kříž, Lubomír
Kupka, David
Novotný, Petr
Petránková Ševčíková, Silvie
Skřínský, Jan
Vereš, Ján
Blažková, Kateřina
Brancová Hase, Veronika
Kempná, Kamila
Smolka, Jan
Druh výsledku: Vsouhrn
Klíčové slovo: resilience
katastrofy
snižování rizik
systémy varovací
klima
hrozby bezpečnostní
infrastruktura
energetika
Anotace: Souhrnná výzkumná zpráva projektu Komplexní snižování rizik katastrof epidemiologického, přírodního a technického charakteru budováním resilience na lokální úrovni vychází z koncepčních a strategických dokumentů České republiky i mezinárodních orgánů a představuje myšlenkovou základnu a teoretický základ pro tvorbu lokální platformy s využitím lokálních zkušeností z epidemie COVID-19 i dalších událostí. V návaznosti na řadu národních a nadnárodních strategií, vytvořil projektový tým základní myšlenkovou základnu pro tvorbu lokální platformy s využitím lokálních zkušeností z epidemie COVID-19 i dalších událostí a teoretickým základem a zpracoval tuto výzkumnou zprávu.
Název projektu: Komplexní snižování rizik katastrof epidemiologického, přírodního a technického charakteru budováním resilience na lokální úrovni (REZIMAS)
Číslo projektu: VI04000064
Typ projektu: Ministerstvo vnitra ČR
Nakladatel: Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava
Rok vydání: 2021
Počet stran: 129
Odborná knihovna VÚBP, Jeruzalémská 1283/9, 110 00 Praha 1, E-mail: knihovna@vubp.cz
Tento výsledek byl finančně podpořen z institucionální podpory na dlouhodobý koncepční rozvoj výzkumné organizace na léta 2018–2022 a je součástí výzkumného úkolu 05-S4-2021-VÚBP Zefektivnění vyhledávání v digitálním archivu BOZP Safe a propojení s Encyklopedií BOZP, řešeného Výzkumným ústavem bezpečnosti práce, v. v. i., v letech 2021–2022.
{{'asyncop.tasklist' | i18n}}
{{job.message}} {{job.fileName}}