Prohlížeč má zakázaný Javascript. Prosím, povolte ho pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Prohlížeč má zakázané cookies. Prosím, povolte je pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Zavřít režim celé obrazovky
Název:
|
Constructing an active health and safety performance questionnaire in the food manufacturing industry |
Další názvová informace:
|
|
Překlad:
|
Sestavení aktivního dotazníku o bezpečnosti a ochraně zdraví při práci v potravinářském průmyslu |
Autor:
|
Cheng, Shyh-Yueh |
Klíčové slovo:
|
BOZP indikátory průmysl potravinářský řízení bezpečnosti práce Tchaj-wan ukazatele výkonnost |
Anotace:
|
Za účelem návrhu komplexního systému řízení výkonnosti v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci byla přezkoumána existující literatura o ukazatelích výkonnosti v oblasti BOZP a systémech řízení v Tchaj-wanu. Kromě toho byla přezkoumána ustanovení zákonů o bezpečnosti a ochraně zdraví při práci s celkem třemi hlavními kategoriemi, včetně 28 aktivních kategorií výkonnosti v oblasti BOZP. V této studii byla výkonnost řízení BOZP hodnocena zaměstnanci potravinářského průmyslu. Dotazník pro hodnocení aktivní výkonnosti byl vypracován s využitím delfské metody s cílem získat odborné a expertní názory. S pracovníky potravinářského průmyslu byla vedena hloubková diskuse o stavu ukazatelů aktivní výkonnosti v oblasti BOZP. Bylo stanoveno šest aktivních ukazatelů výkonnosti: reakce na mimořádné události; řízení změn; řízení nákupu; komunikace; řízení prevence; bezpečné chování. Tyto ukazatele výkonnosti nebyly dostatečně zavedeny a vyžadují zlepšení. |
Jazyk dokumentu:
|
eng |
|
|
Publikováno na URL:
|
|
Připojené soubory:
|
Constructing an active health and safety |
|
|
|
{{'asyncop.tasklist' | i18n}}