Prohlížeč má zakázaný Javascript. Prosím, povolte ho pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Prohlížeč má zakázané cookies. Prosím, povolte je pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Zavřít režim celé obrazovky
Název:
|
Une recette complexe pour des identités multiples |
Další názvová informace:
|
|
Překlad:
|
Jeden recept pro více různorodých činností |
Autor:
|
Brasseur, Grégory |
Klíčové slovo:
|
expozice profesionální opatření bezpečnostní opatření preventivní potravinářství průmysl potravinářský rizika pracovní |
Anotace:
|
Článek se zabývá potravinářstvím, které je z hlediska pracovních podmínek velmi rizikovým/nebezpečným odvětvím. Pracovní vytížení zaměstnanců je enormní. Začínají pracovat brzy, končí pozdě, pracují o víkendech, mají málo volna. Každá profese má svá omezení, např. řezník je vystaven riziku při přenášení břemen, rizikům spojeným s krájením masa, pekaři mohou trpět alergiemi, další jsou vystaveni chladu, vlhkosti, práci s ledem apod. V potravinářských podnicích, zejména pak ve velmi malých podnicích, zaměstnanci pracují mnoho hodin, jsou vystaveni řadě pracovních rizik, což zavazuje profesní sdružení k implementaci nástrojů a preventivních opatření přizpůsobených specifikům každého jednotlivce. |
Jazyk dokumentu:
|
fre |
|
Název zdroje:
|
Travail et Sécurité |
Ročník:
|
|
Číslo:
|
819 |
Rozsah (stránky):
|
nezadáno |
Rok vydání:
|
2020 |
|
Publikováno na URL:
|
|
Připojené soubory:
|
Le mensuel de la prévention des risques professionnels — Une recette complexe pour des identités multiples |
|
|
|
{{'asyncop.tasklist' | i18n}}