Prohlížeč má zakázaný Javascript. Prosím, povolte ho pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Prohlížeč má zakázané cookies. Prosím, povolte je pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Zavřít režim celé obrazovky
Název:
|
Occupational exposures of flour dust and airborne chemicals at bakeries in Taiwan |
Další názvová informace:
|
|
Překlad:
|
Profesionální expozice prachu z mouky a vzdušným chemikáliím v pekárnách na Tchaj-wanu |
Autor:
|
Chang, Pei-Ting |
Klíčové slovo:
|
charakteristiky látky chemické mouka odběr vzorků ovzduší pracovní pekárny prach moučný rizika zdravotní |
Anotace:
|
V rámci této studie byly pro pekárny provedeny průzkumy zaměřené na stanovení environmentálních charakteristik pekařských výrobců na Tchaj-wanu. Pomocí dotazníků se autoři snažili zjistit informace o tom, zda se mezi pracovníky objevily symptomy podobné astmatu. Byl také proveden sběr vzorků a analýza vzduchu. |
Jazyk dokumentu:
|
eng |
|
|
Publikováno na URL:
|
|
Připojené soubory:
|
Occupational exposures of flour dust |
|
|
|
{{'asyncop.tasklist' | i18n}}