Prohlížeč má zakázaný Javascript. Prosím, povolte ho pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Prohlížeč má zakázané cookies. Prosím, povolte je pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
 
Zavřít režim celé obrazovky
Název: Nebezpečenstvo výbuchu prachovzdušných zmesí v priemysle
Další názvová informace:
Překlad:
Autor: Glatz, Juraj
kolektiv autorů
Klíčové slovo: prach
výbuchy
zóny nebezpečné
Anotace: Viac ako 70% látok vo forme prášku s ktorými sa manipuluje v priemysle je schopných za správnych podmienok spôsobiť výbuch. Mnohé z týchto práškov sa nachádzajú v potravinárskom priemysle, ako napríklad cukor, sladidlá, škrob, múka, obilie, vitamíny, aminokyseliny, živice, príchute, farbivá, kofeínu a mnohých ďalších.
Jazyk dokumentu: slo
Název zdroje: Aktuálne otázky bezpečnosti práce 2017: zborník prednášok
Ročník:
Číslo: XXX.
Rozsah (stránky): 6 s.
Rok vydání: 2017
Publikováno na URL:
Připojené soubory: Soubory k článkuGlatz
Odborná knihovna VÚBP, Jeruzalémská 1283/9, 110 00 Praha 1, E-mail: knihovna@vubp.cz
Tento výsledek byl finančně podpořen z institucionální podpory na dlouhodobý koncepční rozvoj výzkumné organizace na léta 2018–2022 a je součástí výzkumného úkolu 05-S4-2021-VÚBP Zefektivnění vyhledávání v digitálním archivu BOZP Safe a propojení s Encyklopedií BOZP, řešeného Výzkumným ústavem bezpečnosti práce, v. v. i., v letech 2021–2022.
{{'asyncop.tasklist' | i18n}}
{{job.message}} {{job.fileName}}