Článek

???persistent.caption.title??? ???persistent.caption.value???
Clavius tčíslo:
Překlad:
Rozšířená anotace:
Jazyk dokumentu: slo
Ročník:
Číslo: XXX.
Rozsah (stránky): 6 s.
Název zdroje: Aktuálne otázky bezpečnosti práce 2017: zborník prednášok
Rok vydání: 2017
Publikovat na bozp-info:
Forma publikování:
Perex:
Datum publikování:
Publikováno na URL:
Připojené soubory: Glatz
Název: Nebezpečenstvo výbuchu prachovzdušných zmesí v priemysle
Další názvová informace:
Klíčové slovo: prach
výbuchy
zóny nebezpečné
Autor: Glatz, Juraj
kolektiv autorů
Anotace: Viac ako 70% látok vo forme prášku s ktorými sa manipuluje v priemysle je schopných za správnych podmienok spôsobiť výbuch. Mnohé z týchto práškov sa nachádzajú v potravinárskom priemysle, ako napríklad cukor, sladidlá, škrob, múka, obilie, vitamíny, aminokyseliny, živice, príchute, farbivá, kofeínu a mnohých ďalších.
Bezpečnostní úroveň:
Druh: nezadáno
Odkaz na dokument (URL):
Původní znění: