Prohlížeč má zakázaný Javascript. Prosím, povolte ho pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Prohlížeč má zakázané cookies. Prosím, povolte je pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
 
Zavřít režim celé obrazovky
Název: Bezpečnost a hygiena práce v závodním a veřejném stravování a v obchodě
Další názvová informace:
Překlad názvu:
Autor: Skořepa, Jiří
Klíčové slovo: bezpečnost práce
hygiena práce
obchod
stravování
zařízení technická vyhrazená
Anotace: Jedná se o základní ucelený soubor předpisů o dodržování zásad bezpečné práce v provozozvnách veřejného a závadního stravování a obchodě. Jsou zde uvedeny základní požadavky zajištění bezpečnosti práce a technických zařízení, včetně vyhrazených technických zařízení.
Vydání: 1. vyd.
Místo vydání: Praha
Nakladatel: Práce
Rok vydání: 1988
Země vydání: CZ
Jazyk dokumentu: cze
Název edice:
Číslo části:
Název části:
Označení svazku:
Počet stran: 117 s.
Další údaje o rozsahu: ,
ISBN:
Odkaz na dokument (URL):
Připojené soubory:
Odborná knihovna VÚBP, Jeruzalémská 1283/9, 110 00 Praha 1, E-mail: knihovna@vubp.cz
Tento výsledek byl finančně podpořen z institucionální podpory na dlouhodobý koncepční rozvoj výzkumné organizace na léta 2018–2022 a je součástí výzkumného úkolu 05-S4-2021-VÚBP Zefektivnění vyhledávání v digitálním archivu BOZP Safe a propojení s Encyklopedií BOZP, řešeného Výzkumným ústavem bezpečnosti práce, v. v. i., v letech 2021–2022.
{{'asyncop.tasklist' | i18n}}
{{job.message}} {{job.fileName}}