Kniha

???persistent.caption.title??? ???persistent.caption.value???
Clavius tčíslo: 24823
Překlad názvu:
Vydání: 1. vyd.
Rok vydání: 1988
Nakladatel: Práce
Místo vydání: Praha
Země vydání: CZ
Jazyk dokumentu: cze
Název edice:
Číslo části:
Název části:
Označení svazku:
Počet stran: 117 s.
Další údaje o rozsahu: ,
ISBN:
Recenze:
Lokace: VUBP
Připojené soubory:
Název: Bezpečnost a hygiena práce v závodním a veřejném stravování a v obchodě
Další názvová informace:
Klíčové slovo: bezpečnost práce
hygiena práce
obchod
stravování
zařízení technická vyhrazená
Autor: Skořepa, Jiří
Anotace: Jedná se o základní ucelený soubor předpisů o dodržování zásad bezpečné práce v provozozvnách veřejného a závadního stravování a obchodě. Jsou zde uvedeny základní požadavky zajištění bezpečnosti práce a technických zařízení, včetně vyhrazených technických zařízení.
Bezpečnostní úroveň:
Druh: nezadáno
Odkaz na dokument (URL):
Původní znění: