Prohlížeč má zakázaný Javascript. Prosím, povolte ho pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Prohlížeč má zakázané cookies. Prosím, povolte je pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Zavřít režim celé obrazovky
Název:
|
Concentrations and number size distribution of fine and nanoparticles in a traditional Finnish bakery |
Další názvová informace:
|
|
Překlad:
|
Koncentrace a rozložení velikosti jemných částic a nanočástic v tradiční finské pekárně |
Autor:
|
Karjalainen, Antti |
Klíčové slovo:
|
částice jemné expozice pracovníků Finsko nanočástice pekárny prach moučný |
Anotace:
|
V pekárnách může docházet k vysokým koncentracím moučného prachu, a také pece uvolňují do vzduchu částice. Koncentrace částic (hmotnost, počet) a rozložení jejich velikosti se mohou značně lišit, ale tato variace nebyla dosud studována. Kromě toho je role frakcí s nejmenší velikostí zřídka kdy zohledněna v posouzení expozice právě kvůli jejich malé hmotnosti. Cílem této práce bylo zjistit, jak se koncentrace a rozložení velikosti jemných částic a nanočástic liší v tradiční finské pekárně a zjistit expozici pracovníků frakcím nanočástic inhalovatelného prachu. |
Jazyk dokumentu:
|
eng |
|
|
Publikováno na URL:
|
|
Připojené soubory:
|
Concentrations and number size |
|
|
|
{{'asyncop.tasklist' | i18n}}