Prohlížeč má zakázaný Javascript. Prosím, povolte ho pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Prohlížeč má zakázané cookies. Prosím, povolte je pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
 
Zavřít režim celé obrazovky
Název: Návrh systému řízení BOZP v odvětví průmyslu komerční bezpečnosti
Název v angličtině: OSH Management System Design in the Commercial Security Industry
Autor: Bc. Dominik Krajča
Anotace: Diplomová práce se zabývá problematikou bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. Práce stanoví zásady uplatňované v bezpečnosti a ochraně zdraví při práci, věnuje se legislativě platné v České republice a Evropské unii. Práce využívá dotazníkového šetření pro zmapování situace na poli bezpečnosti a ochrany zdraví při práci v českých bezpečnostních agenturách. Na modelové struktuře subjektu působícím v průmyslu komerční bezpečnosti je navrhnut systém řízení bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. V závěru práce jsou nastíněny vývojové trendy v bezpečnosti a ochraně zdraví při práci.
Anotace v angličtině: This thesis aims to introduce issues of occupational safety and health in a company operating in the commercial security industry. Thesis specifies the principles applied in the occupational safety and health, deals with the valid legislation in the Czech Republic and the European Union. The paper uses survey for mapping the situation in the occupational safety and health in the Czech security agencies. Occupational safety and health management system is designed on model structure of a subject operating in commercial security industry. In conclusion, the thesis outlines future trends in occupational safety and health.
Klíčové slovo: BOZP
bezpečnost práce
ochrana zdraví
bezpečnost komplexní
průmysl
Typ: diplomová
Vysoká škola: UTB ve Zlíně
Fakulta: Fakulta aplikované informatiky
Katedra/ústav:
Vedoucí práce: doc. Ing. Jiří Gajdošík, CSc.
Město: Zlín
Rok: 2013100 s., přílohy
Rozsah (stránky): 100 s., přílohy
Odkaz na dokument (URL):
Připojené soubory: Soubor ke studentské prácikrajča_2013_dp
Odborná knihovna VÚBP, Jeruzalémská 1283/9, 110 00 Praha 1, E-mail: knihovna@vubp.cz
Tento výsledek byl finančně podpořen z institucionální podpory na dlouhodobý koncepční rozvoj výzkumné organizace na léta 2018–2022 a je součástí výzkumného úkolu 05-S4-2021-VÚBP Zefektivnění vyhledávání v digitálním archivu BOZP Safe a propojení s Encyklopedií BOZP, řešeného Výzkumným ústavem bezpečnosti práce, v. v. i., v letech 2021–2022.
{{'asyncop.tasklist' | i18n}}
{{job.message}} {{job.fileName}}