Prohlížeč má zakázaný Javascript. Prosím, povolte ho pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Prohlížeč má zakázané cookies. Prosím, povolte je pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Zavřít režim celé obrazovky
Název:
|
Bezpečnost práce při provozování ubytovacích a stravovacích služeb |
Další názvová informace:
|
|
Překlad názvu:
|
|
Autor:
|
Brácha, Jaroslav |
Klíčové slovo:
|
stravování ubytování služby stravovací bezpečnost práce zásady BP faktory rizikové OOPP prostředky ochranné způsobilost zdravotní příručky |
Anotace:
|
Ubytovací a stravovací služby jsou provozovány v rozmanitých druzích zařízení, stálých nebo přechodných, určených většímu či menšímu okruhu osob. S ohledem na rozmanitost konkrétních podmínek je rozdílný i rozsah požadavků na zajištění provozu včetně zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví při práci; v každém případě a vždy však tento rozsah vychází z obecných zásad pro vytváření bezpečných a zdraví neohrožujících podmínek obsažených zejména v právních předpisech. V zařízeních ubytovacích a stravovacích služeb se kloubí veřejnosti přístupné prostory s prostory provozními; provozovatelé služeb tedy kromě péče o bezpečnost a ochranu zdraví svých zaměstnanců musí pečovat i o bezpečnost všech osob, které se v uvedených zařízeních zdržují.
Rozsah příručky neumožňuje uvést úplný výčet bezpečnostních a zdravotních požadavků. Upozorňuje pouze na vybrané zásady vyplývající z právních předpisů důležitých pro tuto oblast. |
Vydání:
|
6. upr. vyd. |
Místo vydání:
|
Praha |
Nakladatel:
|
Výzkumný ústav bezpečnosti práce |
Rok vydání:
|
2010 |
Země vydání:
|
Česká republika |
Jazyk dokumentu:
|
cze |
|
Název edice:
|
Správná praxe pro malé a střední podniky |
Číslo části:
|
22 |
Název části:
|
|
Označení svazku:
|
|
|
Počet stran:
|
21 s. |
Další údaje o rozsahu:
|
|
ISBN:
|
|
Odkaz na dokument (URL):
|
|
Připojené soubory:
|
Bracha_ubytovací a stravovací služby |
|
|
|
{{'asyncop.tasklist' | i18n}}