Kniha

???persistent.caption.title??? ???persistent.caption.value???
Clavius tčíslo:
Překlad názvu:
Vydání: 6. upr. vyd.
Rok vydání: 2010
Nakladatel: Výzkumný ústav bezpečnosti práce
Místo vydání: Praha
Země vydání: Česká republika
Jazyk dokumentu: cze
Název edice: Správná praxe pro malé a střední podniky
Číslo části: 22
Název části:
Označení svazku:
Počet stran: 21 s.
Další údaje o rozsahu:
ISBN:
Recenze:
Lokace:
Připojené soubory: Bracha_ubytovací a stravovací služby
Název: Bezpečnost práce při provozování ubytovacích a stravovacích služeb
Další názvová informace:
Klíčové slovo: stravování
ubytování
služby stravovací
bezpečnost práce
zásady BP
faktory rizikové
OOPP
prostředky ochranné
způsobilost zdravotní
příručky
Autor: Brácha, Jaroslav
Anotace: Ubytovací a stravovací služby jsou provozovány v rozmanitých druzích zařízení, stálých nebo přechodných, určených většímu či menšímu okruhu osob. S ohledem na rozmanitost konkrétních podmínek je rozdílný i rozsah požadavků na zajištění provozu včetně zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví při práci; v každém případě a vždy však tento rozsah vychází z obecných zásad pro vytváření bezpečných a zdraví neohrožujících podmínek obsažených zejména v právních předpisech. V zařízeních ubytovacích a stravovacích služeb se kloubí veřejnosti přístupné prostory s prostory provozními; provozovatelé služeb tedy kromě péče o bezpečnost a ochranu zdraví svých zaměstnanců musí pečovat i o bezpečnost všech osob, které se v uvedených zařízeních zdržují.
Rozsah příručky neumožňuje uvést úplný výčet bezpečnostních a zdravotních požadavků. Upozorňuje pouze na vybrané zásady  vyplývající z právních předpisů důležitých pro tuto oblast.
Bezpečnostní úroveň:
Druh: nezadáno
Odkaz na dokument (URL):
Původní znění: