???persistent.caption.title??? |
???persistent.caption.value??? |
|
Clavius tčíslo: |
|
Překlad názvu: |
|
Vydání: |
6. upr. vyd.
|
Rok vydání: |
2010
|
Nakladatel: |
Výzkumný ústav bezpečnosti práce
|
Místo vydání: |
Praha
|
Země vydání: |
Česká republika
|
Jazyk dokumentu: |
cze
|
Název edice: |
Správná praxe pro malé a střední podniky
|
Číslo části: |
22
|
Název části: |
|
Označení svazku: |
|
Počet stran: |
21 s.
|
Další údaje o rozsahu: |
|
ISBN: |
|
Recenze: |
|
Lokace: |
|
Připojené soubory: |
Bracha_ubytovací a stravovací služby
|
Název: |
Bezpečnost práce při provozování ubytovacích a stravovacích služeb
|
Další názvová informace: |
|
Klíčové slovo: |
stravování
ubytování
služby stravovací
bezpečnost práce
zásady BP
faktory rizikové
OOPP
prostředky ochranné
způsobilost zdravotní
příručky
|
Autor: |
Brácha, Jaroslav
|
Anotace: |
Ubytovací a stravovací služby jsou provozovány v rozmanitých druzích zařízení, stálých nebo přechodných, určených většímu či menšímu okruhu osob. S ohledem na rozmanitost konkrétních podmínek je rozdílný i rozsah požadavků na zajištění provozu včetně zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví při práci; v každém případě a vždy však tento rozsah vychází z obecných zásad pro vytváření bezpečných a zdraví neohrožujících podmínek obsažených zejména v právních předpisech. V zařízeních ubytovacích a stravovacích služeb se kloubí veřejnosti přístupné prostory s prostory provozními; provozovatelé služeb tedy kromě péče o bezpečnost a ochranu zdraví svých zaměstnanců musí pečovat i o bezpečnost všech osob, které se v uvedených zařízeních zdržují.
Rozsah příručky neumožňuje uvést úplný výčet bezpečnostních a zdravotních požadavků. Upozorňuje pouze na vybrané zásady vyplývající z právních předpisů důležitých pro tuto oblast.
|
Bezpečnostní úroveň: |
|
Druh: |
nezadáno
|
Odkaz na dokument (URL): |
|
Původní znění: |
|