Prohlížeč má zakázaný Javascript. Prosím, povolte ho pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Prohlížeč má zakázané cookies. Prosím, povolte je pro plnou funkčnost systému a obnovte stránku.
Zavřít režim celé obrazovky
Název:
|
Organizational Factors Affecting Safety Implementation in Food Companies in Thailand |
Další názvová informace:
|
|
Překlad:
|
Organizační faktory ovlivňující implementaci bezpečnosti práce v potravinářských firmách v Thajsku |
Autor:
|
Chinda, Thanwadee |
Klíčové slovo:
|
bezpečnost práce faktory implementace organizace a řízení průmysl potravinářský vnímání |
Anotace:
|
Thajský potravinářský průmysl zaměstnává obrovský počet kvalifikovaných a nekvalifikovaných pracovníků. V odvětví to může vést k vyšší nehodovosti. Pro zvýšení bezpečnosti práce a snížení údajů o nehodách zkoumá tato práce faktory, které ovlivňují implementaci bezpečnosti práce v malé, střední a velké potravinářské společnosti v Thajsku. Těchto pět faktorů (povinnosti vedení, role zúčastněných stran, bezpečnosti informace a komunikace, podpůrné prostředí a rizika) je z hlediska zlepšení provádění bezpečnosti velice důležitých. Statistické analýzy také ukazují, že malé, střední a velké potravinářské společnosti mají podobné názory na faktor rizik, ale mají odlišné vnímání na zbylé 4 faktory. |
Jazyk dokumentu:
|
eng |
|
|
Publikováno na URL:
|
|
Připojené soubory:
|
organizational factors |
|
|
|
{{'asyncop.tasklist' | i18n}}