Článek

???persistent.caption.title??? ???persistent.caption.value???
Clavius tčíslo: 23211
Překlad: Organizační faktory ovlivňující implementaci bezpečnosti práce v potravinářských firmách v Thajsku
Rozšířená anotace:
Jazyk dokumentu: eng
Ročník: 20
Číslo: 2
Rozsah (stránky): s. 213-225 : tab., grafy
Název zdroje: International Journal of Occupational Safety and Ergonomics
Rok vydání: 2014
Publikovat na bozp-info:
Forma publikování:
Perex:
Datum publikování:
Publikováno na URL:
Připojené soubory: organizational factors
Název: Organizational Factors Affecting Safety Implementation in Food Companies in Thailand
Další názvová informace:
Klíčové slovo: bezpečnost práce
faktory
implementace
organizace a řízení
průmysl potravinářský
vnímání
Autor: Chinda, Thanwadee
Anotace: Thajský potravinářský průmysl zaměstnává obrovský počet kvalifikovaných a nekvalifikovaných pracovníků. V odvětví to může vést k vyšší nehodovosti. Pro zvýšení bezpečnosti práce a snížení údajů o nehodách zkoumá tato práce faktory, které ovlivňují implementaci bezpečnosti práce v malé, střední a velké potravinářské společnosti v Thajsku. Těchto pět faktorů (povinnosti vedení, role zúčastněných stran, bezpečnosti informace a komunikace, podpůrné prostředí a rizika) je z hlediska zlepšení provádění bezpečnosti velice důležitých. Statistické analýzy také ukazují, že malé, střední a velké potravinářské společnosti mají podobné názory na faktor rizik, ale mají odlišné vnímání na zbylé 4 faktory.
Bezpečnostní úroveň:
Druh: nezadáno
Odkaz na dokument (URL):
Původní znění: